контакт: +389 2 3214 898; +389 71 38 39 64; +389 71 85 83 22

viber whatsapp facebook skype              eng mk

 

За задоволување на Вашите потреби Стар Рент A Кар располага со различни возила било да се работи за шофер вожња во градот, град до град или од Вашиот хотел или од Вашата канцеларија до било која дестинација што Вие ќе ја изберете. Нашите шофери говорат англиски јазик и Ви се на располагање во било кое време. Со помош на нашите услуги Вие можете лесно да го резервирате посакуваниот транспорт,а со помош на нашата форма за резервации можете да добиете дополнителни информации или да ги специфицирате детаљите за резервирање на возилото. Широкиот спектар на транспортни услуги и лојалниот пристап кон нашите клиенти Ви овозможува да порачате комбе или кола со шофер на најприкладен начин. За дополнителни информации Ве молиме да се обратите директно во пословницата.