контакт: +389 2 3214 898; +389 71 38 39 64; +389 71 85 83 22

viber whatsapp facebook skype              eng mk

   Долг наем

    Без разлика каде патувте и колку долго Стар Рент A Кар може да Ви понуди одлична селекција од возила за да Вашето патување биде незаборавно, удобно и забавно. Многу возачи се одлучуваат за долг наем отколку за другите начини на патување како што се: автобус, воз, такси и тн, бидејќи со долгиот наем од Стар Рент A Кар добивате сопствено возило кое Ви е достапно во секое време по економична цена без трошоци за одржување на истото. Од нашата селекција на возила можете да одберете некое што е слично на Вашето или да пробате нешто сосема поинакво, изборот е Ваш кога резервирате возило од Стар Рент A Кар.


  Зошто да изберете долг наем?

Резервирањето на возило од Стар Рент A Кар е одлична идеја за секого кој сака сопствен превоз. Вие заштедувате пари бидејќи не плаќате секој пат кога треба да одите некаде и заштедувате време бидејќи можете да одите кога сакате и каде сакате. Можете да стекнете незаборавни спомени при посетата на сите места што сакате да ги посетите или при патувањето надвор од вообичаените рути и патишта. Сето ова Ви е достапно со долгиот наем од Стар Рент A Кар. Размислете за долг наем од нашата компанија за било кое возило, за било кое време и за било кој буџет! Секоја агенција има различни бонуси и начини на плаќање за Вашиот долг наем,затоа погрижете се да подискутирате за Вашите потреби со Стар Рент A Кар пред да се решите, бидејќи кај нас ќе ги добиете најдобрите услови за Вашиот долг наем.
   

Поволности на долгиот наем од Стар Рент A Кар
        - Не само што долгиот наем од Стар Рент A Кар е економски избор тој исто така додава вредност на Вашите пари и уживање при Вашите дневни активности за време на Вашиот престој. Долгиот наем Ви овозможува:
       - Да го одберете Вашето омилено возило,без разлика дали е нешто што сте го возеле предходно или нешто што сакате да пробате за прв пат.
        - Да ја запознаете подобро земјата/областа во која што сте преку патувањата што сами ќе ги изберете.
        - Добивате предност со слободното време што го имате после напорниот работен ден или пред работниот ден што Ве очекува.