контакт: +389 2 3214 898; +389 71 38 39 64; +389 71 85 83 22

viber whatsapp facebook skype              eng mk

Без разлика да патувате од задоволство или за бизнис со Стар Рент А Кар можете да бидете сигурни дека ќе добиета одлична услуга и одлични возила кои ќе одговараат на Вашата потреба. Шоферот од Стар Рент А Кар ќе ве пречека секаде, без разлика дали сте на Аеродром, во Хотел или на домашна адреса. Нема потреба веќе од барање на такси, губење време тука е Стар Рент А Кар кој го зачувува Вашето време. Без разлика дали патувате сами,со Вашата фамилија или сте дел од поголема група Стар Рент А Кар ќе се погрижи за сите Ваши потреби да бидат исполнети. Уживајте во фантастичните цени кои се со вклучен шофер и гориво.

48 Часа однапред е минималниот период кој е потребен да се направи резервација, За повеќе детаљи Ве молиме да се обратите во директно во пословницата.